Acerio

Privacy statement

Privacy policy en disclaimer van 3oaks vzw

Deze rubriek beschrijft de gedragslijn van 3oaks vzw wanneer zij persoonsgegevens verwerkt. Zij past deze handelwijze zowel toe op geïnformatiseerde als manuele gegevensverwerkingen.

Verwerking van de persoonsgegevens van bezoekers en gebruikers

De zetel van 3oaks vzw bevindt zich in de Drie Eikenstraat 661 te 2650 Edegem.

3oaks vzw maakt enkel gebruik van cookies met een laag risico voor de betrokken netgebruiker waarvoor volgens de Wet elektronische communicatie van 13 juni 2005 (WEC) geen toestemming van de netgebruiker vereist is . Meer gedetailleerde informatie over het soort cookies vindt u hieronder.

Persoonsgegevens die de gebruiker mededeelt bij de het invullen van het contactformulier verwerkt 3oaks vzw slechts om aan de vraag van de gebruiker te kunnen voldoen. Persoonsgegevens worden enkel doorgegeven aan het personeel dat de verzoeken behandelt.

Als de gebruiker bepaalde, onontbeerlijke gegevens weigert mee te delen, dan kan het gebeuren dat 3oaks vzw het verzoek niet kan afhandelen.

Elke persoon wiens gegevens worden verwerkt, kan zijn persoonlijke gegevens inkijken, ze laten verbeteren of, indien hij daar goede redenen voor heeft, ze laten verwijderen. Hij stuurt hiertoe een mail met zijn naam en e-mailadres naar: info(at)acerio.be.

Gebruik van cookies

Zoals vereist door artikel 129, 1° van de Wet elektronische communicatie van 13 juni 2005 wil 3oaks vzw de bezoekers van haar websites informeren over het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op de harde schijf van de computer van websitebezoekers worden gezet. Ze bevatten informatie zoals bijvoorbeeld de taalvoorkeur van de surfer , zodat hij die informatie niet opnieuw moet ingeven bij een volgend bezoek aan dezelfde website. Sommige cookies zorgen ervoor dat een website grafisch netjes verschijnt, andere dat een websiteapplicatie correct werkt. Als u niet wilt dat een website cookies op uw computer plaatst, kunt u uw browser zo instellen.

Hoe zet u cookies uit?

 

Op de website van onze gegevensverwerker Matica lees je hoe je cookies kan verwijderen of blokkeren.

 

Hou er wanneer u cookies uitschakelt wel rekening mee dat bepaalde grafische elementen misschien niet mooi zullen verschijnen, of dat u bepaalde applicaties niet zult kunnen gebruiken. Hieronder vindt u een gedetailleerde lijst van alle soorten cookies die 3oaks vzw op zijn website acerio.be gebruikt.

Cookienaam

Type

Functie

Bewaartermijn

1e188dfe8e72fc5b95d6521f93368060

Functioneel

Dit is een cookie die geplaatst wordt door Joomla.

persistent

_ga
_gid

Analytisch

Google gebruikt de _ga en _gid cookie om de website beheerder een beeld te geven over de bezoekersstromen via de dienst Google Analytics.

2 jaar
einde sessie

 

Links naar andere sites

Deze website bevat links naar sites. 3oaks vzw kan niet garanderen dat deze websites een privacybeleid naleven overeenkomstig de Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens. We raden gebruikers dus aan dit zelf na te gaan door de privacyclausules te raadplegen die op iedere website moeten voorkomen.

Cookiebeleid

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die bij het bezoeken van websites op je computer kunnen worden bewaard. In dit tekstbestand wordt informatie opgeslagen, zoals bijvoorbeeld je taalvoorkeur voor een website. Wanneer je de website later opnieuw bezoekt, wordt deze cookie opnieuw verstuurd naar de website. Op die manier herkent de website jouw browser en kan bijvoorbeeld je taalvoorkeur worden onthouden.

Cookies hebben meestal ook een vervaltermijn. Sommige cookies worden bijvoorbeeld automatisch verwijderd wanneer je je browser afsluit (de zogenaamde session cookie), terwijl andere langere tijd op je computer blijven staan, soms zelfs tot je ze handmatig verwijdert (de zogenaamde persistent cookie).

Waarom gebruiken we cookies?

3oaks vzw, de beheerder van deze website, gebruikt op acerio.be cookies voor analytische doeleinden.

3oaks vzw gebruikt Google Analytics hiervoor. Google Analytics is een analyse tool die cookies plaatst en we gebruiken om websitebezoeken (trafiek) te meten. Zo weten we onder meer hoeveel keer een bepaalde pagina wordt gelezen. Deze informatie gebruiken we enkel om de inhoud van onze website te verbeteren of als insteek voor een nieuwe campagne rond een bepaald onderwerp waar veel interesse voor is.

Deze analysetool is niet op onze eigen servers geïnstalleerd. Het gaat hier dus om third party cookies. Dit wil zeggen dat wij de geen controle hebben over de informatie die verzameld wordt via deze cookies. Er worden gegevens naar een derde partij gestuurd (Google). Bijgevolg kunnen we niet garanderen dat deze informatie niet voor andere doeleinden zal gebruikt worden. Voor het gebruik van deze third party cookies voor analysedoeleinden wordt voorafgaandelijk jouw toestemming gevraagd. Je kan dus weigeren dat deze cookies op jouw toestel worden geplaatst.

Welke cookies worden gebruikt op www.acerio.be?

Hieronder vind je een lijst van de cookies die wij gebruiken, en waarvoor ze dienen.

Cookienaam              

Type

Functie

Bewaartermijn

1e188dfe8e72fc5b95d6521f93368060

Functioneel

Dit is een cookie die geplaatst wordt door Joomla.

persistent

_ga
_gid

Analytisch

Google gebruikt de _ga en _gid cookie om de website beheerder een beeld te geven over de bezoekersstromen via de dienst Google Analytics.


2 jaar
einde sessie

 

Hoe zie ik welke cookies op mijn toestel geplaatst zijn en hoe verwijder ik deze?

Als je wil weten welke cookies op jouw toestel zijn geplaatst of als je deze ook wenst te verwijderen, dan kan je hiervoor een instelling in je browser gebruiken.

Op de website van onze gegevensverwerker Matica lees je hoe je cookies kan verwijderen of blokkeren.

acerio bvba  I  UBCA - Drie Eikenstraat 661  I  BE 2650  Edegem  I  tel  +32 3 826 93 40
Hans:  +32 475 62 62 04  - hans@acerio.be  I  Nancy:  +32 475 60 60 62 - nancy@acerio.be

 

 

acerio bvba  I  UBCA - Drie Eikenstraat 661  I  BE 2650  Edegem  I  tel  +32 3 826 93 40
Hans:  +32 475 62 62 04  - hans@acerio.be  I  Nancy:  +32 475 60 60 62 - nancy@acerio.be